8.8.07

Marylle, Mealle ja pikku prinssille ja tietysti muillekin lukijoille

Mary, prinsessa Mea ja Pikkuprinssi ovat yllättäneet minut täysin kunnianosoituksellaan, joten tämä posti on omistettu heille ja tietysti Teille kaikille lukijoille. Mutta komein ja ihanin pioniunikko Marylle. Ole hyvä ja kiitos ja kumarrus tuosta huomioimisesta.

Myös sylillinen ihania punahattuja teille kaikille

Prinsessa Mealle suppusuinen sulotar prinsessaruukussa tietysti. Ruukku ja kukka ovat tietysti lapin erämaista salakuljetetun kiven juurella ja kivessä on muuten salainen kartta;)

Tässä prinsessaruukku

Ja tässä aivan läheltä. Löysin tänään Kikan kukasta ja lahjasta Salosta näin hurmaavan rautalankaruukun, joka oli aivan pakko hankkia.

Tässä salainen kartta. Varmaan Mea tietää miten karttaa luetaan ja voi olla, että kartta johtaa salaisen aarteen lähteille. (hyst, ethän hiisku tästä kenellekkään)

Ja Pikkuprinssille rehvakas kattilallinen laventelintuoksuisia päiväunia ja höyhenen keveitä kutituksia varpaanpohjasta.

Kuusirannanemännän haasteeseen pihan koristus, ainut sellainen, mutta sitäkin ihanampi. Agaave, sulotar ruukku ja ihanat pioniunikot.

Toinen koristus - jumalalliset siemenkodat

Ja hetken huumaa
------------------------------------------------------------------------------------------------

Tässä Marylta, Mealta ja Pikkuprinssiltä saamani merkki, jonka haluan tietysti ojentaa eteenpäin.


Sanni - Ihanat pionit, superihana puutarha ja hullutuksiin mukaan heittäytyminen
Kre l Kuusirannanemäntä - kahvikuppihupsutteluun hurahtaminen, kadehdittavan komea vierasmaja ja viehättävä metsäpiha

Tässä lopuksi kaikille hupsuille hupsuttelijoille ja muuten vain lapsenmielisille ihana kesäkruunu, sininen taivas, kesähelle, taustalla häämöttävät punahatut ja risiini ja kuppi mustaa kuumaa kahvia kesän kunniaksi!

2 kommenttia:

Mari L kirjoitti...

Kyllähän Mea tuota karttaa osaa lukea. Meiltä löytyy kanssa puutarhasta kivi, jossa on kartta. Mutta taitaa johtaa toiselle aarteelle, kun on ihan eri näköinen kuin teidän karttakivi. Liekö ilmastonmuutos tehnyt tehtävänsä?

Kiva, kun tartuit haasteeseeni rumuudesta.

Anonyymi kirjoitti...

No en meinannut silmiäni uskoa, kun näin, että oikein prenikka!!!

Kiitos, kiitos Jori - ja lisää viestiä blogissani.