10.8.07

+ 32 C lääh puuh

Ei saa valittaa, mutta + 32 on aavistuksen kuuma kuolevaiselle. Suuntaamme kohtapuoliin möksälle pulikoimaan, mutta sitä ennen on pakko häivyttää nuo rytökuvat alemmas. Punahattuja on kukassa monta sataa. Ja perhosia liitelee siellä täällä.

Poikamies Reino kävi vierailulla ja pisti matalaksi pahimmat l. pyykinkuivaustelineen alusen, tuuliaidanteen reunat ja luumulehdon rytöt.

Törmäkukan siemenkota on mielettömän upea, en koskaan en siis kertakaikkisesti ikinä väsy ihailemasta sen muotoja, värejä, herkkyyttä ja nerokkuutta.

Oppineittenkukat porskuttavat täydessä kukassa jo toista kuukautta ja tällä yksilöllä on komea kukkaseppel päässään.

Sinisiä palloja ja palluroita on myös valtavasti. Tässä Sinipiikkiputki kukassa

Ja sinipallo-ohdake, joka on muuten riiviömäisen kova levittäytymään, mutta yhtä hurmaavaa vuodesta toiseen

Unikojen siemenkodat ovat mehevimmillään

Ja muutamia silkin ohuita unikoita jaksaa vielä kukkiakin

Nyt heissuli vei ja rannoille pulikoimaan sekä vilvoittelemaan ja kukaties huomenna Somerniementorilta löytyy jokunen kahvikuppikin jälleen.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Todella ihanat kuvat ja kukat. Oppineitten kukkia siis ensikesäksi myös tänne. Meilläkin on ollut rane töissä :) Koko päivän olen kauhistuksissani puurtanut puutarhassa. Haketta meni myös rikkojen niskaan...

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kukkakuvia, laittaisitko kauempaa kuvan punahattupenkistä. sanoit että paljon kukkia auki, varmaan komean näköinen. Minulla itsellä on vain muutama punahattu. Olen yrittänyt siemenistä levittää huonolla tuloksella.