15.8.07

Lepaa 07

Lauantaina pappa on luvannut viedä koko populan Lepaa 2007 puutarhamessuille. Nyt pääsen taas ihailemaan säleikköomenapuita. Lepaan miljöö on kerrassaan hurmaava tai on ainakin ollut. Muutamaan vuoteen ei olekaan tullut käytyä sillä suunnalla messuilla. Ainakin tuohon klo 12.00 alkavaan Lepaan puistojen esittelyyn pitänee päästä.

Taimet ovat kasvaa jollottaneet jo melkoisen hyvään mittaan. Taloudellisessakin mielessä 20€ siementilaus on tuottanut hedelmää. Likimain 100 tainta on lähtenyt aluilleen.

Aikoinaan kesän alussa harkitsin pitkään kannattaako siemensekoitusta vaivautua tilaamaan. Siemensekotukset kun eivät ole oikein koskaan houkutelleet. Nyt kuitenkin olen tullut hieman toisiin aatoksiin, koska joka päivä löytyy aivan uudenlaisia unikoita. Toki kokonaisuutena nämä ovat vähän sillisalaatti, mutta yksittäispoimintoina melko hienoja.

Tässä myös sekoituksen satoa.

Tuoksuköynnöskuusama kasvaa rytisten ja huumaa tuoksullaan.

Kurhoja on kymmenittäin kukassa. Tämä on kyllä sellainen kuivien kitumaiden unelma. Jaskalle muuten vielä kiitokset viinirypäleselvityksistä. Ensivuoden hankinnoissa on ainakin viinitarhan perustarpeet. Ja lisää innokkaita pyhyyspostajia otetaan vastaan

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pyhyysjutusta voi tulla minulla useampikin postaus, ensimmäinen on nyt kuitenkin tuutissa.

Ajattele, jos lasketaan taimille keskihinnaksi 4 euroa kappale. Olet säästänyt 380 €!! Muista se siellä puutarhamessuilla. Ai mitä kaikkea sillä rahalla saa :)))

jori kirjoitti...

Tuo pyhyysjuttu on jotenkin kiinnostava, koska siihen voi poimia pieniä, pikkiriikkisiä asioita tai suurempia kokonaisuuksia ja niillä kaikilla on suhde omaan henkilöhistoriaan.

Totisesti totisesti - nyt vaan kun tuo ukkokultakin ymmärtäisi tämän suureellisen säästön ja sen sijoittamisen muihin puutarhakohteisiin niin avot. Pitänee puhua ympäri