6.7.07

Pikapostaus

Aamulla on pistetty töpinäksi. Kivetyksen ja hiekkakäytävän toiselta puolelta olevasta kukkapenkistä kitkettiin kaikki epämääräinen mukaan lukien rönsyalpit pois. Tilalle ajettiin 8 kottikärryllistä uutta multaa ja kivetys rappujen toiselta puolelta uusittiin.

Näkymä pääportaikon vierestä viistosti talon ohi kohti lehmilaidunta.

Nyt myös kiviränni on aivan valmis viimeistä kiveä myöden.

Rännikourujen saumat viimeisteltiin juuri betonilla, vaikkei viimeistys vielä kuvissa näykkään.

Tässä vielä kuva rappujen alapäästä. Talo on siis rappujen yläpäässä ja autotalli alapäässä.

Ja sitten ei muuta kuin miettimään mitä uudelle multa-alueelle istuttaisi. Kohtapuoliin lähdetään sivistämään itseämme Turunlinnaan pienoiselle kesäretkelle ja aistimaan menneiden vuosisatojen häivähdyksiä. Kaunista ja toivon mukaan sateista kesäpäivää kaikille

2 kommenttia:

Sanna Tallgren kirjoitti...

Teillä on kyllä mieletön draivi! Ilmeisesti muutkin, kun vain sinä tekevät pihahommia. Kaunista jäkeä ja niin siistiä. Täälllä on niin villiä, ettei mitään tolkkua. Taistelu rikkaruohoja ja ajan sekä voimain puutetta vastaan on loputon :)

jori kirjoitti...

Pitänee seuraavaksi tehdä postaus pihan totaalisesti riistäytyneistä alueista;). Niitä on nimittäin paljon ja todella riistäytyneitä. Pihahommissa on koko popula vaihtelevalla menestyksellä ja keinoja on neljä käytössä miten kotiväen saa mukaan hommiin.
a)uhkailu
b)kiristys
c)lahjonta
d)uhkaus lahjonnan lopettamisesta
Oiva keino on myös 1€/ämpärillinen rikkaruohoja