1.7.07

Kokka kohti mökkiä

Kohtapuoliin lähdetään möksälle iltaa viettämään. Ennen lähtöä kuitenkin ajettiin nurmikot ja trimmeröitiin reunukset kuntoon. Täällä on ollut niin kuivaa, että maa on halkeamilla ja monet kasvit kärsivät kuivuudesta.

Röyhytatar puskat ovat kasvaneet kuivuudesta huolimatta melkoiseen mittaan ja peittäneet alleen tarhapäivänlilja Bonzan.

Kiviojakin on taasen edennyt muutaman metrin, mutta on taasen pienellä paussilla, kunnes betoniränni saadaan tehtyä valmiiksi.

Nupuillaan ollut lilja on avautunut ja osoittautunut syvän punaiseksi.

Osan näistä liljoista on tuhonnut liljakukko, joita en kaikkia ehtinyt pyydystää.

Kukkapenkin kuningatar, pillisipuli on ylvästynyt mojovasti sitten viime näkemän.

Marunat ovat vaaravyöhykkeellä kun ruvetaan rännin laittoon. Niiden alle tulee kivipesä, joka toimii sadevesirännin mutkakohtana.

Tulikukat ovat avautuneet

1 kommentti:

ANSKUN PIHA kirjoitti...

Vai on teillä kärsitty kuivuudesta! Täällä on vettä tullut kun sanonko mistä. Nurmikkoa saa ajaa yhtenään ja nyt jo tarvittaisi lämpöä ja aurinkoa. En tosin toivo mitään pidempää kuivaa kautta, mutta sadekuuroja on tullut joka päivä. Mulla alkaa myös kylvöpuuhat heti kun vaan ilkenen tonne hyttysten sekaa mennä. No kun päivällä tekee niin ei ne sitten niin kiusaa...Mielenkiintoisia siemeniä olet tilannut.