13.5.07

Mökiltä palauduttu pihahommien pariin

Mökillä helmihyasintit kukoistivat täyttäpäätä pajukorissa. Muutoinkin ihmiset olivat ilmeisesti viettämässä äitienpäivää tahoillaa, koska ranta oli hyvin rauhaisa ja vain linnut livertelivät. Kolmosvyöhykkeen kevät oli aavistuksen vielä perässä omastamme ja valkovuokot olivat vasta nyt pikkuhiljaa täyttäneet metsät.


Möksällä on myös tällaisia sipuliveneitä. Mummi on niitä jostain keväällä hommannut, eivätkä veneet ole kukkineet, joten on arvoitus mitä niissä seilaa. Toki pikkuveneet on laitettu täyteen kuin turusen pyssy kyseisiä sipuleita, mutta aikast hauskoilta nuo risuveneet näyttävät.

Ja tältä kuistilla näyttää. Lempivärisiäni pelakuita. Tunnelma on kuin mummolassa, vaikkei minulla koskaan tälllaista mummolaa ole ollutkaan.

Ja kevätkaihonkukat kukkivat sekä valkoinen särkynyt sydän nostatti versoja jo kovaa kyytiä. Mökillä ei suoranaisesti tehty muuta kun luettiin vanhoja Homes & Garden lehtiä, joista sainkin niin hyviä ideoita, että pitänee suorastaan skannata muutama kuva tännekin.

Ei kommentteja: