7.5.07

Kasvihuoneen raivausta

Kasvihuoneemme oli vielä töistä tultuamme mallia tämmöinen. Saimme kuitenkin jonkin ihmeen raivausvimman ja kitkimme pahimmat rikkaruohot sekä irroitimme rikkinäisen tuuletusikkunan. Pojat kävivät kaupassa kasvihuonemuoviakin metsästämässä, mutta harmiksemme nämä mualais rautakaupat olivat jo kiinni. Eli savotta jatkuu huomenna ikkunan ja oven kunnostuksella. Kasvihuoneemme on kuten kuvasta saattaa arvata pääasiassa keväisin taimien kasvatusareenana ja taimien kasvettua istutuskuntoon pahuus yleensä saa vallan. Kompostori on ollut myös jo useamman vuoden kasvihuoneessa - on muuten talven tuiskuissa erittäin kätevä paikka.

Himokompostoijina komposti on lähes perheenjäsenen arvoinen ja tälläkin hetkellä jäterouskumme porisee 55 asteen lämmössä.

Tässä talven satoa - seitsemän saavillisista ehtaa kompostimultaa ja osa on jo levitetty kukkapehkoihin

Huomenna pääsemme siirtämään taimia ulos kasvihuoneeseen ja on luvassa melkoiset koulinta talkoot. Tammet, maissit ja tuntemattomat kesäkukat (hukkasimme siemenpussin sekä exotic gardenin tilauslistan) pitänee siirtää suurempiin ruukkuihin odottelemaan maan lämpiämistä.



Ei kommentteja: