18.5.07

Heräteostoksia ja apulaisia

Tänään oli taasen kerran melkoinen härdellipäivä ja puutarhahommiin kauniista ilmasta huolimatta ei ole ehditty. Mutta 3h lääkärikeikauksen jälkeen (josta selvisimme onneksi säikähdyksellä - 8 vuotiaallamme epäiltiin yht äkkiä sepelvaltimotautia) kipitimme yhdessä katsomaan puutarhakoristuksia ja hurahdimme tuommoisiin palleroihin, jotka sijoitetaan kasvimaan koristukseksi.

Ja lopuksi vielä jouduimme hankkimaan samaan sarjaan kuuluvan ruukun kasvimaan orvokeille.

Ja tässä rakas apurimme Armas. Pakkohan meidänkin on herraa vilauttaa kaikelle kansalle, kun on niin kovasti osallistunut kasvimaan kääntöpuuhiin.

Lämmintä on ollut peräti 18 astetta, mikä näkyy kukkaan puhjenneena koristekirsikkana ja isabellanomenassakin tuntuu olevan melkoisen mojovat nuput. Huomenna pitänee leikata nurmikko ensikertaa tänävuonna ja iltapäivästä on vihdoinkin vuorossa perennapenkkien kunnostusta.

Nimittäin kasvihuone vaikuttaa jo tältä ja huomenna saan sieltä torilta niitä jalokallioisia ja päivänhattuja

1 kommentti:

quu kirjoitti...

Heippa Jori!

Vastasin sinun liljakukkokysymykseesi blogiini. Se linkki kuvaan tuli väärin, mutta laitoin toiseen viestiin korjauksen, miten linkki oikein menee. Toivottavasti osaat! :)

Ihana koira! Eläimet ovat aina niin kiinnostuneita meidän ihmisten, välillä oudoistakin, puuhista.. Miun koirakaverit joutuu tosin seurata puuhia tarhasta käsin, kun ketunajovietti on niin suuri etteihän ne pihassa pysy jos irti päästää.. Olenkin levittänyt puutarhaa koiratarhan taakse, joten siellä tulee koirien iloksi puuhailtua aikasta paljon.