7.6.07

Ihmeellisiä ihanuuksia

Päivän aikana lehtoängelmän kukat ovat avautuneet. Yllätys oli kyllä mojova, koska aiempina vuosina kukat ovat olleet vaaleapunertavan ja liilan sävyiset.

Taimekoulijan painajainen. Tupakkakylvöksillä on käynyt riistäytyminen ja huomenna olisi edessä koulintaa.

Juhannusruusut ovat täynnä nuppuja, kukkia ja mustia pikku känniäisiä.

Muiden töiden lomassa kitkentää on jatkettu. Kanankakkaakin hain parisäkkiä ja kitkennän jälkeen annettiin mojova voima-annos sekä kymmenkunta kottikärryllistä multaa.

Ja tässä vielä pihamme ihmeellisiä ihanuuksia. Lehmä kurkistelemassa kahden unkarinsyreenin välistä pihapuuhiamme.

3 kommenttia:

Sanna Tallgren kirjoitti...

Oi jee!! Teillä näyttää puutarha ihan mielettömän hyvältä. Meidän lapsi olis viikon ihan intopiukeena, jos meillekin kurkkisi lehmiä. Ovatpa vielä kaunista rotuakin nuo ammujat. Olen kyllä kateellinen maisemasta! Meidän kylällä ei kellään ole enää lehmiä.

Voi kun pystyis kitkemään. Äsken yritin, niin miljoonaparvi mäkäräisiä hyökkäsi ja pureskeli minua ihan joka paikasta. Siis ihan joka paikasta! Meinasin tulla hulluksi ja heitin hanskat keskelle pihamaata. Ruohonleikkurikin jäi sinne keskelle nurtsia. Niin agressiivisia olivat, pirut!

jori kirjoitti...

Hyvältä näyttäminen on kuvakulmasta kiinni ;) Mutta nuo muutamat kitketyt penkit ovat kyllä reheviä. Vettä vaan tarvittaisiin kun on niin kuivaa

ANSKUN PIHA kirjoitti...

Joo aivan ihana lehmä. Jotenkin vaan harmittaa kun lehmä-parat joutuvat kantamaan korvissaan noita tyhmiä muovi lätkiä, ne ei sovi eläimelle.