5.10.07

Tunnelmat tubesta

Täällähän on ollut melkoinen vipinä ja vilske tuon kaaottisen työpöydän ympärillä. Huh hikeä ja rääkkiä ja ahh niin ihanaa työntekoa. Tänään on ollut ns. liitopäivä jälleen kerran ja nyt sitten onkin oiva tilaisuus esitellä teille päivän tunnelmat youtube videoiden kera. Olkaapa hyvät tässä tunnelmat töissä tänään 10 rautaa tulessa 8h kieli vyönalla.



Rytkettä, räminää ja fiilikset katossa. Tässä syy miksi ajoittain rakastan työtäni

Ja tässä fiilikset kotona - vähän mehut pois ja parasta Janis Joplinia mitä olen ikinä kuullut NJAM - Virtaa akkuihin



Kuunnelkaa rakkaat lukijat ja ELÄYTYKÄÄ. Janis on mieletön niin kuin Greendaykin

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pistelin menemään videosi, kivaa!

Jännää, että Janis on nyt noussut uudelleen, Mercedes Benz:kin soi radiossa tämän tästä. Kipaisin innoissani käymään läpi vanhat vinyylini, ja kyllä, Janiksen Pearl löytyi. Pitäisiköhän pistää soimaan muinaisia muistellen?

Anonyymi kirjoitti...

Minullakin on joku Janiksen kokoelma ja Greendayta pitää itä ilmeisemmin hankkia. Mitä se sinun työsi tarkkaan ottaen on, jos saa kysyä? Vaikuttaa mielenkiintoiselta, tempo tuntuu olevan sama kuin minulla vaikka ala ilmeisemmin täysin eri.

jori kirjoitti...

Kuusirannan emantä - kannattaa kaivaa vinyylit pölyttymästä.

Sanni - no joo tuo työ on nuorten ja vähän varttuneempien, mutta mieleltään nuorten ja raikkaiden, intohimoisestikin kulttuurialaan höynähtäneiden valmennus kohti mualiman valloitusta. Eli ihan tuttavallisesti ope vaan mutta enemmänkin coutch-tyyliin. Joka päivä jotain uutta ja ihmeellistä

arleena kirjoitti...

Laskin jo Janiksen rumpulautaset yhteen, tuliko niistä ne 10 rautaa, tuli kai. Musiikki oli pehmeää rautaa, mutta rentouttavan tärisyttävää.