4.10.07

Kuusirannan emäntä ehdotteli niin pahoja - huh huh

No niin armon lukijat, nyt syvään henkeä ja rauhallisuutta. Kuusirannan emäntä on kehottanut minua kuvaamaan bloggausympäristöni. Huh Huh, että pitikin ja siivous ei näet ole meidän huushollin vahvuuksia. Tässä työpöytä, jonka ääressä vietän päivittäin aikaani 6h - 10h, joten sen on myös näköistä. Tuc suolakeksejä, kirjoja, muistiinpanoja, Enkeliravintolasta saatu enkelitiara, muistitikkuja 16 kpl sekä 500 giganen ulkoinen kovari, webbikamera, läjä levyjä päälimmäisenä Janis Joplin`s Greatest Hits. huh. Kumpa olisi oma sihteeri taikka kaksi.

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vaikuttavaa!!!

jori kirjoitti...

Hih hih ;)

MariaJ kirjoitti...

Hee, jotain ton tapasta oli melkein mullakin mutta nuorempi poika (14 v) pakottaa pitää pöydän siistinä! Toi sun tapetti on viehkeä...onks se sen kuuluisan taiteilijan..(nimi hukassa) jota on yleensä sinisenä?

jori kirjoitti...

Maria - Meillä on koko sakki vähän siivouksen suhteen tätä sorttimenttia. Huokaus - onneksi, niin ei tartte pingottaa. Joo tapetti on Birger Kaipiaisen saman tyypin kuin paratiisi kahvikupitkin. Tapetti on kyllä kuolettavan ihana. Siinä on kiuruja, jotka pitelevät nokassaan kaulanauhamedaljonkeja, avaimia tai kelloja. Pohja on yön musta ja linnut punasia. Njam

Sanna Tallgren kirjoitti...

Tapetti on hieno. Minullakin on lintuja tapetissa. Paratiisikupitkin olis niin ihanat. Mikähän haluu, tahtoo, pakko saada-kausi minulla nyt on?

Onko ihan hullua alkaa säästää niin kalliiseen tuoliin?
Haluaisin yhtä verhoilukangastakin, mutta sitä tarvii 9 metriä. Tulee kalliit nojatuolit, ne maksoi kierrätyskeskuksessä 20€ /2 kpl!Joku tuolifetissi minulla kyllä on. Haluaisin kaikki vanhat tuolinromut mitä maa päällään kantaa :) Siinä onkin postauksellisen verran näytettävää...

Sanna Tallgren kirjoitti...

Ps. Onko se Urho?

Sanna Tallgren kirjoitti...

Ja mie taas! Anteeksi blogihäiriköinti :) Luin kommenttini. Tiedätkö, se barbababa-sadetakki on mun vanha, eli n. 30 vuotta on sillä ikää. Voipi olla vaikea löytää mistään. Poika tykkää siitä kovin!

HTHB kirjoitti...

jori; tässä pyytämäsi ohjeet: mene youtube sivustolle (www.youtube.com). Kirjoita search kenttään etsimäsi video a avaa se listasta. Videon oikealla puolella on tekstikenttä "Embed". Klikkaa sitä kerran jolloin sen teksti on valittu. Kopioi teksti painamalla Ctrl+C. Nyt voit siirtyä blogiisi ja lisätä koodin tekstieditoriin haluamaasi kohtaan. Helppoa! :)

jori kirjoitti...

Sanni - pst. pst - Se on Urho - aika käheetä vai mitä. Tää on mun työn kotikenttäetu, et aina voi tilata jotain ekstra hubaa.

Hthb - Viimeistään huomenna löydät täältä melko herkun pätkän

Inkivääri kirjoitti...

Minäkin näin vain sen tapetin ja siihenhän on täällä jo vastattukin - se on upea! Meillä oli kauan sitten sitä sinistä vuokra-asunnon seinällä, kun käytiin sitä katsomassa. Ne oli sitten tehneet remontin siinä välissä ja seinä oli maalattu valkoiseksi!!! Melkein itkin harmista...

Työpöydän seutuhan on oikein kotoisan näköinen8]

Tarja Leinonen kirjoitti...

Voisiko nuo Urho-verhot ostaa jostain? Tosi mielenkiintoiset.