6.10.07

Lehdet putoilevat hiljalleen

Aika, jolloin pystyy kuvaamaan puutarhassa kutistuu kutistumistaan. Puutarha on siirtymässä pikkuhiljaa levolle. Haravoitavaa ei meilläpäin ole ollenkaan, koska tuulee niin voimakkaasti ja pihalta puuttuvat puut. Joskus olisi ihan mukavaa tarttua haravan varteen ja rupsutella. Kelloköynnös yrittää vielä ehtiä tekemään siemeniäkin, mutta luulempa, että aika loppuu kesken.

Toisin kuin koisoilla, joilla on varmasti satoja siemenkotia, joissa kussakin on ihan hillittömästi siemeniä. Vieläkään en ole tohtinut laittaa sipuleita maahan, koska lämpötila viuhuu kahdenkymmenen liepeillä.

4 kommenttia:

MariaJ kirjoitti...

Ei oo meilläkään paljoo puitten lehtiä, sen sijaan neulasia jokunen....joo, Kelloköynnös ei aina ehi tekeen niitä siemeniä sääli, yritä säkin talvettaa se kasvi ens vuotta varten. Tänään oli kiva keli. Käveltiin ja nautittiin syysnäkymistä ja sitten tein taas yhden syysasetelman. Kauhee luomisvimma taas menossa..vai onks se ikinä loppunutkaan. Heh, eipä kai.

Anonyymi kirjoitti...

Meillä olisi haravoitavaa noin miljoonantriljoonaa kottikärryllistä koivun, vanhojen omenapuitten, vaahteroiden, tammien ja kaikkien mahdollisten lehtiä. Ensimmäinen tuhat kärryllistä on kivaa, sitten tulee äitiä ikävä.
Sipuleita en minäkään vielä ole maahan laittanut.

Anonyymi kirjoitti...

Voi että ihanoita kuvia taas! Teillä on sitten niinkuin meillä tuon havaroinnin suhteen - jotain hyötyäkin siitä että on rakentanut pellon keskelle:) Omenapuiden alla on lehtiä, mutta niin vähän, että saavat jäädä siihen - ei niistä olen heinän päihittäjiksi...

Olen Inkivääri, blogger ei nyt vaan tunnista minua, vaikka tiettävästi kyllä salasanani muistan8]

Nadezda kirjoitti...

Hi, I liked your photos! It's pity not in English, can't understand/
Nadezda
Visit my blog:
http://northern-garden.blogspot.com/